Ніжинець у ТОП-10 кращих блогерів-освітян

 

 

 

 

До топ-10 YouTube каналів для підготовки до ЗНО-2020 увійшов ніжинець Сергій Ткаченко. Вже 5 рік поспіль він веде свій канал на YouTube.  На каналі розміщені відеоуроки з математики. Автором уроків є викладач Сергій Ткаченко, який оригінально на прикладах та з гумором допомагає зрозуміти і вирішити найскладніші задачі та рівняння.

Інші 9 каналів:

У статті пропонується перелік топ-10 YouTube каналів, які містять відеоуроки з різних навчальних дисциплін, записи вебінарів, подкасти та лайфхаки для підготовки і складання ЗНО у 2020 році.

ZNOUA. Розміщені на каналі відеоуроки поділяються на рубрики, найбільші з яких стосуються історії Українианглійської мовиукраїнської мови та літератури. Також є відео лекції з інших предметів.

EdEra. Освітня платформа EdEra пропонує безкоштовні курси з підготовки до ЗНО. Також платформа має свій власний YouTube канал, де в окремій рубриці «Готуйся до ЗНО з EdEra» викладені відеоуроки з української мови та літератури, англійської мови, історії, математики та біології.

На всі двісті. Викладач Анна Огойко розмістила на каналі відеоуроки для підготовки до ЗНО з української мови. Лекції охоплюють кілька рубрик, серед них: «Типові помилки у творах ЗНО»«Найтиповіші завдання ЗНО»«Проблемні питання української мови»«5 найпроблемніших завдань ЗНО (і як їх робити!)».

Вне школы. На каналі розміщені відеоуроки з різних предметів, а також відео уроки, у яких розглядаються завдання за попередні роки. Основні рубрики каналу: уроки підготовки до ЗНОлайфхак_англійська мовалайфхак_історія Україниекспрес-підготовка до ЗНО з географіїлайфхак_математикалайфхак_українська мова та література.

 

Be Smart / Будь розумним. Онлайн-проект Be Smart пропонує курси для підготовки до ЗНО, а також викладає свої відео уроки на власному YouTube каналі. Усі відео уроки розділені на рубрики за предметами: українська мова та літератураісторія Україниматематикабіологіяанглійська мова. Окремою рубрикою виокремлено вебінари, на яких розглядаються завдання та надаються рекомендації щодо пробного ЗНО.

На Урок: онлайн-школа. На каналі розміщені відеоуроки, записи вебінарів та лайфхаки ЗНО-2020 щодо різних предметів, а також розгляд завдань ЗНО за попередній рік.

Підготовка до ЗНОКанал містить відеоуроки з різних навчальних дисциплін. Основні рубрики каналу: «Аудіювання та завдання. Англійська мова ЗНО 2020»«Конспекти українська література ЗНО»«Конспекти історія України ЗНО 2020».

EnglishwhoenglishКанал з відеоуроками, подкастами та порадами щодо складання ЗНО з англійської мови.

YouTube канали РОЗУМСКУЛ. РОЗУМСКУЛ – це ціла серія YouTube каналів, яка буде корисною для підготовки до ЗНО. Кожен з каналів присвячений окремому предмету: математиціісторiїгеографіїбіологіїанглійській та українській мовам.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь