Депутат Ніжинради, який близько 3-ох років не виконував своїх обов’язків, “здався”

 

 

 

 

Мова йде про депутата Ніжинської міської ради Ігоря Смаля. Нині він працює у Департаменті освіти і науки Івано-Франківської міської ради, повідомляє НЕЖАТИН.

Вже близько трьох років депутат не бере участі в політичній діяльності пов’язаній з Ніжином. Лише в січні цього року депутат вийшов на контакт з Ніжинрадою і надіслав заяву про складання депутатскьих повноважень.

На офіційному сайті ради з’явився Проект рішення Про дострокове припинення повноважень депутата Ніжинської міської ради Чернігівської області VII скликання Смаля І. В. Розглядатмуть його на найближчому засіданні сесії, і скоріш за все, приймуть позитивнге рішеня.

Нагадаємо, є ще один народний обранець, який виїхав жити до Києва, не з’являється на засідання та не приймає участь у житті міста.

Мова йде про Максима Білоусенка. Його  останнє місце роботи – Державне бюро розслідувань (Київ).  Максиму Білоусенку особисто було надіслано листа про те, що він має право достроково припинити повноваження депутата на підставі особистої заяви. Поки офіційної відповіді депутат не дав.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь