SMAS-ліфтинг – ефективна апаратна методика омолодження

В усі віки жінка намагалася зберегти свою молодість і підтримувати красу свого тіла. Наприклад, стародавні єгиптянки надавали особливої  важливості власній зовнішності і застосовували багато процедур по догляду за нею. Єгипетська цариця Клеопатра для зволоження шкіри приймала молочно-медові ванни з добавлянням мигдалевого масла. Також  у Єгипті широко використовувалися різноманітні трав’яні маски, небажане волосся з поверхні тіла видаляли з допомогою цукрової пасти. В Індії волосся фарбували з допомогою басми і хни, парфуми виготовляли з чебрецю, лаванди, сандалової олії, розмарину. У стародавньому Римі ефективною зброєю зі старінням  був інтенсивний масаж  тіла. Його активно застосовувала вся римська аристократія. Багато  стародавніх методик і рецептів омолодження  взяли на озброєння сучасні косметологи. Але з винайденням електрики і електрофорезу відбулась справжня революція в індустрії краси. Цілюща дія апарату Дарсонваля не пройшла повз  світ краси. Застосування пристрою  в салонах  стало набагато краще поліпшувати якість шкіри, перешкоджало появі зморшок, лікувало облисіння. Але це був тільки початок.

Апаратна косметологія нашого часу

Сучасна апаратна естетична терапія, на відміну від Darsonval, – це  безболісне лікування і вирішення  практично всіх естетичних проблем: омолодження шкіри, видалення рубців, акне, розгладжування зморшок, корекція фігури, підтяжка лиця. Єдиним безопераційним методом підтяжки шкіри обличчя  став ультразвуковий SMAS-ліфтинг. Обладнання для проведення SMAS-ліфтингу можна подивитися за посиланням: https://medicalaser.com.ua/katalog-tovarov/apparaty-po-oceduram/smas-lifting/.  Технологія винайдена  у 2009 році американцями. Спочатку апарат планували застосовувати для нейхірургічної блефаропластики, але в результаті клінічних досліджень вчені відзначили, що сфокусований ультразвук здатен набагато ефективніше відновлювати глибокі шари шкіри, які можна  порівняти з результатами пластичної хірургії. У той же час прилад був оснащений системою візуалізації, що дозволило повністю контролювати хід процедури. Сьогодні на ринку б’юті-індустрії безопераційний SMAS-ліфтинг використовується  в усьому світі,  традиційний вакуумний масаж  замінила технологія ендермології, розробка французьких вчених. З допомогою  апарату LPG відбувається  одночасний вплив вакуумної аспірації і спеціальних ролерів, що  дозволяє ефективно боротися з целюлітом. Лазерні технології дозволили назавжди позбутися небажаного волосся на тілі, пігментації. На піку популярності на разі – лазерне омолодження з допомогою американського апарату Fraxel. Киснева терапія забезпечує глибоке проникнення в шкіру поживних речовин. У результаті цього здійснюється профілактика старіння.

Інші косметологічні процедури для обличчя

У косметології для покращення стану шкіри обличчя застосовуються інвазивні методи, коли під час косметологічної  процедури проводяться проколи, і неінвазивні. Останні користуються більшою популярністю. Безін’єкційна мезотерапія  допомагає доставити зволожуючі та поживні речовини до глибоких шарів шкіри, ELOS технология запускає  природні процеси  відновлення шкіри, стимулюючи синтез коллагену  і еластину. У багатьох косметологічних клініках, салонах використовується глибоке очищення шкіри ручним способом або із застосуванням спеціальних інструментів  і мікродембразія,  алмазне шліфування, яке допомагає очистити мертві клітини. Пристрої для мікродермабразії дивіться в інтернет-магазині Medicalaser. 

Там же ви зможете подивитися і замовити  прилади для кріоліполізу. Надсучасне обладнання забезпечує дозоване охолодження шкіри обличчя, тим самим вирішує багато вікових проблем, усуває набряки, пігментні плями, рубці.

Потрібно лише правильно і грамотно підібрати  найбільш прийнятні для вас процедури по догляду за шкірою обличчя.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь