Багато років жителі Ічнянщини перетинали небезпечне місце (Фото)

 

 

 

 

Ічнянський район: багато років люди й техніка перетинали небезпечне місце, з часів Другої Світової війни під поверхнею ґрунту знаходився артилерійський снаряд

3 серпня до рятувальників Ічнянського районного відділу Управління ДСНС України у Чернігівській області від працівників одного з місцевих приватних підприємств с. Ольшана надійшло повідомлення про те, що на вулиці неподалік в’їзду до господарчого подвір’я було виявлено предмет, за ознаками схожий на артилерійський снаряд.
4 серпня до місця події прибув розрахунок групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення обласного Управління ДСНС.

Його фахівці встановили, що у ґрунті з часів Другої Світової війни залишився артилерійський снаряд калібром 152 мм. Рятувальники із дотриманням необхідних заходів безпеки вилучили боєприпас, спецавтомобілем транспортували у спеціально визначене місце за межами населеного пункту та о 13:40 знищили у встановленому порядку.
Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до громадян: дотримуйтесь заходів безпеки у разі виявлення вибухонебезпечних предметів. Про знахідку слід негайно сповістити рятувальників або правоохоронців, а небезпечний предмет в жодному разі не чіпати.

Управління ДСНС України у Чернігівській області

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь