17-річний молодик обікрав школу в Прилуках (Фото)

 

 

 

 

Учора дільничні офіцери Прилуцького відділу поліції упродовж кількох годин розшукали вкрадені інструменти, мотоцикл та самого підозрюваного.

З повідомленням про крадіжку до Прилуцького відділу поліції звернувся працівник школи. Він розказав правоохоронцям, що невідома особа вкрала звідти болгарку, каністру з бензином та його мотоцикл «Восход». Поліцейські, перш за все, провели ретельний огляд прилеглої території. Так вони натрапили на вкрадений мотоцикл.

Транспортний засіб був захований у кущах неподалік школи. Особа, яка його поцупила, залишила його там до кращих часів, бо він виявився несправним. А от болгарку та каністру з бензином невідомий злодій прихопив із собою. Про це поліцейські дізналися під час опитування місцевих мешканців. Завдяки злагодженій роботі поліцейських, упродовж кількох годин вдалося встановити й місцезнаходження підозрюваного. Ним виявився 17-річний молодик, який зізнався у скоєному. Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Джерело:cheline.com.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь