Креативні ідеї Людмили Сердюк: колодязь, поросята та, навіть, міні-басейн! (Фото)

 

 

 

 

Нещодавно біля Ніжинського пологового будинку журналісти сайту «Нежатин» помітили досить креативні ідеї, які хтось втілив у життя: тут і колодязь, гриби й жуки і поросята та, навіть, міні-басейн!

Зразу виникло запитаннячко: а хто ж автор цих простих і, водночас, таких цікавих ідей – ?

Тож, знайомтеся:

Людмила Сердюк, молодша медсестра Ніжинського пологового будинку.

Жінка проживає в селі Черняхівка Ніжинського району.

Доброго дня, скажіть як давно ви займаєтесь створенням таких цікавих, простих і водночас, креативних речей?

Доброго дня! Та, може років 6-7. У мене все почалося з діда! Це моя перша річ, зроблена власноруч. Зробила його зі старих дощок, напхала всередину поліетилену, вдягнула і вийшов такий собі красень – дідусь! Досить довго він прикрашав наш квітник удома. Літом він був в картузі та шапці, а на зиму ми одягали на нього навіть кожуха! Сусіди жартома казали, що він схожий на нашого сусіда! А потім дідові потрібно було змайструвати бабу, і далі з’являлися все якісь нові ідеї для творчості: і грибочки й поросята й басейн і млин та багато чого іншого.

Звідки берете ідеї: інтернет, придумуєте самі, можливо хтось із домочадців вам підказує та надихає?

Так, буває щось подивлюсь в інтернеті а до онлайн- ідей додам щось своє, і так з’являються на світ якісь нові речі, які прикрашають нашу садибу. Якось зять дрова рубав та залишився шматок деревини, з якого ми змайстрували колобка. Пофарбували його у жовтий колір, намалювали обличчя і вийшов, як справжній!

Мабуть у Вас вдома і немає на горищі старих та зламаних речей, бо всі вони десь задіяні і перетворилися на прикраси для вашого двору чи саду?

Ой, так у нас майже все десь задіяне: і старовинні ночви і прядка й рогач і дерев’яні бочки та колеса від старого возу, різні пластмасові пляшки, тощо.

Чим Ви ще захоплюєтесь, що любите?

Я люблю в’язати, вишивати бісером, роблю картини із солоного тіста, люблю займатися квітами, вирощувати різні екзотичні культури, а найбільше – ходити в ліс по гриби! Це свята справа! Ще з дитинства разом з бабусею ми часто бродили по лісу і шукали гриби, різні ягоди та різнотрав’я.

Що б ви побажали нашим читачам?

Терпіння усім та здоров’я в нашому нелегкому житті.

 

Підготувала Тіна Кошелевська

Фото з архіву

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь