Гарний “улов” наркодиллерів у Ніжині за тиждень

 

 

 

 

Кримінальне правопорушення виявлене працівниками Ніжинської поліції 20 серпня, а саме під час огляду господарського приміщення, яка належить тридцяти трирічному місцевому мешканцю співробітниками поліції виявлено пакунок з подрібненими рослинами коноплі.

Даний факт озвучив на щотижневій оперативній нараді при міському голові представник Ніжинського відділку поліції Максим Терещенко.

Також того ж дня оперативними співробітниками відділу, після проведення оперативної закупки, було затримано тридцяти восьмирічного місцевого мешканця який збув наркотичну речовину. Під час проведення поверхневого огляду в особистих речах затриманого виявлено та вилучено згорток з подрібненими рослинами коноплі. В подальшому під час обшуку в автомобілі та будинку були виявлені грошові кошти з оперативної закупки, 2 пакетики з нарковмісними рослинами та пристрій для куріння з нашаруванням характерних залишків. Зловмисника затримано у порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання № 3 м. Ніжина. Вилучені наркотичні речовини направлено для проведення експертизи, слідчим відділом проводиться подальше досудове розслідування.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь