У Ніжині пенсіонерка систематично викрадала їжу в супермаркеті

 

 

 

 

14 серпня Ніжинський міськрайонний суд ухвалив вирок у справі пенсіонерки, яка обвинувачується вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1, 2 ст.185, ч.2 ст.15, ч.2 ст.185 КК України (крадіжка). Про це йдеться у вироку суду.
Повідомляє mynizhyn.com.
3 лютого 2020 року уродженка села Сокиренці Срібнянського району, перебуваючи у приміщенні торгівельного залу магазину «Сільпо», маючи умисел на таємне викрадення чужого майна, скориставшись вільним доступом до вітрин магазину, таємно викрала шоколадок, цукерок, приправ, цукру, дріждів і ваніліну на загальну суму 1316 грн 3 коп.
Наступний злочин жінка вчинила вже 4 лютого у приміщенні того самого супермаркету. Цього разу пенсіонерка винесла з магазину рибу, ікру і сири на загальну суму 870 грн 3 коп.
Втретє жінка пограбувала “Сільпо” 6 лютого. З магазину таємно винесла рибу, ікру, цукерки і шоколадки на загальну суму 671 грн 79 коп.
Вдалі крадіжки з супермаркету закінчились 21 лютого 2020 року, коли пенсіонерка прийшла в магазин, аби вчетверте вкрасти продукти. Цього разу жінка намагалася винести паштет, ікру лососеву і шпротів на загальну суму 1011 грн 76 коп. Цей товар жінка сховала до кишень свого одягу і пройшла з торгового залу до виходу з магазину, обійшовши каси та не розрахувавшися за сховані нею товари.
Пенсіонерку затримали працівники охорони магазину разом з наявним при ній чужим майном, що належить ТОВ «Сільпо-Фуд».
В судовому засіданні обвинувачена у вчиненні кримінальних правопорушень свою вину визнала повністю. Жінка пояснила, що маючи пенсію 2000 грн, вона спокусилася на продукти харчування, які викрала. В скоєному щиро розкаюється, завдані збитки нею відшкодовано.

Враховуючи щире каяття, похилий вік, відсутність судимостей і незадовільний матеріальний стан обвинуваченої, суд призначив покарання у вигляді 1 року позбавлення волі. Але відбувати покаранння пенсіонерка буде умовно. Суд призначив їй іспитовий строк тривалістю 1 рік.

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь