У Ніжині хочуть розмежувати потоки громадського транспорту

 

 

 

 

Враховуючи ситуацію із захворюваністю на коронавірус у Ніжині, влада хоче вжити додаткові заходи спрямовані на зменшення загрози зараження серед населення, інформує НЕЖАТИН.
На засіданні виконавчого комітету 27 серпня заступник міського голови Григорій Олійник зауважив, що одним з таких напрямків є розмежування потоків громадського транспорту. Зокрема, з перевізниками  обговорюється застосування безкоштовного проїзду серед пільгових категорій, в першу чергу, для пенсіонерів. Наразі підготовлений відповідний проект рішення.
«За час карантинних обмежень, за словами перевізників, вони несуть значні збитки. Існує нестача коштів, які міська рада виділяє на компенсування пільгового проїзду. Тому питання на даний момент ми відтерміновуємо, але тримаємо на контролі. Ми маємо за мету створити такі умови, щоб розмежувати пасажиропотік, зменшивши наплив пасажирів у певний час доби», – прокоментував Григорій Миколайович.
Зокрема, пільгові перевезення для пенсіонерів будуть діяти у години, що не відносяться до пікових, таких як ранковий час, коли люди їдуть на роботу, або вечірній, коли повертаються додому. Більш детальну інформацію буде оприлюднено згодом.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь