Конкурс: Поділіться архівним фото з Ніжинським вишем

 

 

 

 

Ніжинський державний університет ім. М. Гоголя оголошує ФЛЕШМОБ “Альма-матер на старих фотографіях” з нагоди святкування 200-річчя Ніжинської вищої школи!
Для багатьох мешканців Ніжина та інших міст нашої держави Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя дав справжній “капітал” – знання та компетенції, знайомства, дружбу або кохання на довгі роки. Давайте разом відзначимо 200-літній ювілей нашої Альма-матер. Долучайтеся до флешмобу та отримайте головний приз!


‼️УМОВИ‼️


Опублікуйте на сторінці проекту Public open air university під цим постом фото із сімейного альбому (не з інтернету), яке стосується Вашого навчання чи роботи у Ніжинській вищий школі та додайте опис до фото. Автор фотографії, яка набере найбільше вподобайте, отримає приз – сувенірну продукцію НДУ та безкоштовну екскурсію для себе та своєї родини чи друзів до музейного комплексу Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя!!!
Переможця оголосимо 25 вересня 2020 року.

Флешмоб 200 років Ніжинській вищій школі!

📣📣📣Оголошуємо ФЛЕШМОБ "Альма-матер на старих фотографіях" з нагоди святкування 200-річчя Ніжинської вищої школи!Для багатьох мешканців Ніжина та інших міст нашої держави Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя дав справжній "капітал" – знання та компетенції, знайомства, дружбу або кохання на довгі роки. Давайте разом відзначимо 200-літній ювілей нашої Альма-матер. Долучайтеся до флешмобу та отримайте головний приз!‼️УМОВИ‼️Опублікуйте на сторінці проекту Public open air university під цим постом фото із сімейного альбому (не з інтернету), яке стосується Вашого навчання чи роботи у Ніжинській вищий школі та додайте опис до фото. Автор фотографії, яка набере найбільше вподобайте, отримає приз – сувенірну продукцію НДУ та безкоштовну екскурсію для себе та своєї родини чи друзів до музейного комплексу Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя!!!Переможця оголосимо 25 вересня 2020 року.

Опубліковано Nizhyn Public open air university Вівторок, 15 вересня 2020 р.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь