Чи вийде Ніжин з «червоної» зони до 25 вересня: думка Генерального директора Ніжинської лікарні

 

 

 

 

Ніжин на карантині…

Коли буде послаблення, чи вийдемо з «червоної» зони через два тижні, яка буде ситуація та чого очікувати надалі?…

такі і цілий ряд інших запитань сьогодні виникає у багатьох мешканців а також і  гостей нашого міста.

Згідно стану пацієнтів, які в процесі одужання, чи справиться Ніжин з «червоною» зоною до 25 вересня? Яка Ваша думка з цього приводу ?

З таким питання журналісти «Нежатин» звернулися до Генеральний директора Ніжинської центральної міської лікарні Олександра Костирка.

«Все залежить від населення – говорить він – як люди будуть себе поводити під час карантину, чи будуть дотримуватися елементарних заходів, щодо попередження даного захворювання: одягати захисні маски, рукавички, дотримуватись безпечної дистанції, менше перебувати у громадських місцях, дотримуватись самоізоляції. Адже від цього також залежить епідеміологічна ситуація. На жаль, є випадки, коли хворі люди свідомо заражають інших, не думаючи про наслідки: ходять в гості, йдуть по магазинах…».

Також лікар зазначив, що медична галузь у Ніжині фахово підготовлена до епідеміологічної ситуації, медики мають знання, досвід з масовим поступленням хворих до лікарень, багато є лікарів яких навчали працювати у надзвичайних ситуаціях «Ми справимось, але все залежить від поведінки населення» – підсумував Олександр Михайлович

 

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь