Не словом, а ділом: Максим Удовенко подбав про комфорт ніжинських дошкільнят

 

 

 

 

В яких умовах зростають наші діти, до таких вони звикають і створюють подібні у майбутньому. Тому дуже важливо, аби навчальні заклади різних рівнів відповідали стандартам, були комфортними і сучасними.
Та на жаль, все упирається у бюджет міста, котрого останніми роками не вистачає на соціальну складову і поточний ремонт у дошкільних закладах.
Вихованці ДНЗ №17 “Перлинка” і їх батьки дуже люблять свій садочок і хочуть, аби їх дітки виховувались у найкращих умовах.

 

Проте, стан підлоги в одній зі спальних кімнат садочку бажає кращого, і розуміючи, що на ремонт місто кошти не виділяє, а батьківським колективом зібрати велику суму не під силу, вирішили звернутись до місцевого підприємця Максима Удовенка за допомогою.

«До мене, як кандидата у міські депутати звернулась мама дитини з проханням допомогти придбати будівельні матеріали для ремонту підлоги. Приїхавши, я переконався, що її стан, дійсно, у жахливому стані. Також я дізнався, що управління освіти обіцяло відремонтувати підлогу в ДНЗ, але наміри залишились на словах. Як молодий підприємець, проявив інтерес до даної ситуації, і вирішив допомогти садочку і його вихованцям, придбавши все необхідне», – розповів журналістам Максим Удовенко.

Отже, будматеріали є, бажаючі взятись до роботи й діткам залишилось лише дочекатись нової підлоги, по якій безпечно і приємно буде йти до свого ліжечка.

Читати по темі: 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь