Ніжинський дитсадок отримав визначну перемогу

 

 

 

 

Приємна довгоочікувана перемога освіти Ніжина і освітян у XV УКРАЇНСЬКО-КАНАДСЬКОМУ КОНКУРСІ освітніх проєктів Фонду ОРЕСТА ЦАПА. Педагогічний конкурс започаткований ще 15 років тому і є він щорічним. Здійснює його Українсько-канадська Фундація «Україна-діаспора» й кафедра педагогіки та психології ЧОІППО ім..К.Д.Ушинського.
Новину на сторінці у Фейсбук повідомила завідуюча ДНЗ №13 “Берізка” Наталія Примушко.
Незмінним меценатом, натхненником , патріотом цього заходу є професор освітніх технологій Манітобського університету з міста Вінніпег Орест Цап. Українця, що народжений і вихований за океаном, повсякчас цікавить життя далекої прабатьківщини, звідки родом його мама… Він переймається новітнім розвитком освіти в Україні, його турбують професійні пошуки та здобутки наших педагогів.
10 грудня в ЧОІППО ім. К. Д. Ушинського відбулося нагородження СЕРТИФІКАТОМ фонду та премією за участю Пономаревського С.Б., старшого наукового співробітника ЧОІППО.
Серед нагороджених – ЗДО №13 «Берізка» директор Примушко Наталія Миколаївна за соціальний проект з виховних та національно-патріотичних заходів “МИСТЕЦТВО ЗІТКАНЕ З ЛЮБОВІ» АБО «І ПЕНЗЛЕМ ЧАРІВНИМ, І СЛОВОМ ВИСОКИМ СВІТ ПОДИВУВАЛА…» присвячений 120-річниці від дня народження народної художниці України Катерини Білокур.
ВІТАЙТЕ!!!
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь