Міська лікарня отримала важливу підтримку від ВО “Батьківщина”: чотири апарати ШВЛ

 

 

 

 

Сьогодні, 31 березня, Ніжинську міську лікарню відвідали голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, Народний депутат України Валерій Дубіль, та депутат Ніжинської міської ради, радник міського голови  Сергій Охонько. Міській лікарні надали допомогу – чотири апарати ШВЛ, які, за словами генерального директора міськлікарні Олександра Костирка, розмістять у палаті інтенсивної терапії. На сьогодні там розміщено 6 ліжок, і лише 2 апарати, тепер всі ліжка буде доукомплектовано.

Юлія Тимошенко та Валерій Дубіль поспілкувалися зх працівниками міськлікарні, на плечах яких нині лежить титанічний труд. Юлія Володимирівна подякувала медикам за їхню роботу: “Ви – опора і стабільність. Дякую вам за те, що ви мужньо стоїте на фронті й не залишили свій пост! Як розповів Олександр Костирко, колектив медиків зберігся майже в повному складі. Тож на таких мужніх людях, як ви, сьогодні тримається наша перемога!”.

Юлія Тимошенко та Валерій Дубіль відвідали палати бійців, які нині отримують лікування у міській лікарні. Юлія Володимирівна подякувала кожному бійцю за героїзм, підтримала кожного добрим словом та побажала витримки і обов’язково якнайшвидшої нашої перемоги!

Колектив Ніжинської міської лікарні щиро вдячний за небайдужість та підтримку! У такий нелегкий для нас усіїх час кожне добре слово, кожен щирий потист руки, кожна матеріальна допомога цінується особливо!

Нежатин

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь