У чому полягає ідея українського бренду кухонних ножів GROSSMAN?

GROSSMAN – відносно новий, але вже цілком серйозний і досвідчений вітчизняний бренд, що займається продажем якісних кухонних ножів і найрізноманітнішого кухонного спорядження.

Те, що GROSSMAN – бренд вітчизняний, безсумнівно накладає сильний відбиток на його ідеологію та асортимент. Безперечно, український покупець – зовсім не те ж саме, що покупець німецький чи, скажімо, корейський.

Місцеві особливості, безперечно, необхідно враховувати. Хоча б навіть те, що в нинішній Україні якось не прийнято розкидатися грошима, хоч би з тієї причини, що зайвих грошей у більшості потенційних покупців просто не водиться. Тому, наприклад, ідея ексклюзивності заради ексклюзивності тут особливого розуміння та тепла не зустріне. Українці, зазвичай, люди дуже практичні.

З іншого боку, Україна довгі роки відкрита навколишньому розвиненому світу. Ті ж європейські стандарти та сучасні вимоги до якості також давно тут ні для кого не є секретом.

Таким чином, якщо ти вже взявся називатися українським брендом, то вже шукай баланс між прийнятною ціною, практичністю та гідним рівнем виконання.

І, судячи з продукції, у керівництві GROSSMAN все вище сказане добре розуміють.

Найкращим свідченням концепції бренду є його продукція. Візьмемо як приклад типовий набір кухонних ножів від GROSSMAN – Alaska.

Набір ножів GROSSMAN Alaska – гідний рівень, розумна ціна

Перше що кинеться у вічі – сучасний дизайн. Біла підставка відмінно поєднується із сріблястими клинками із справжньої круппівської сталі марки 1.4116 та білими ж рукоятками. Набір загалом виглядає якось свіжо та життєрадісно. Він зроблений цілком «на рівні» і стане справжньою окрасою кухні.

62dbc26c5ee1c.jpg

Утриматись у межах прийнятної ціни допомагає обрана технологія виробництва. Клинки усіх ножів штамповані. Звичайно, ковані клинки у виробі, розрахованому на домашню кухню, і не передбачалися. Та вони там і не потрібні.

Якщо ви не є професійним шеф-кухарем, ковані ножі для вас – дорога надмірність. Як ми вже писали, на українському ринку ексклюзив заради пилу у вічі мало кому потрібен.

Враховуючи, що клинки в наборі GROSSMAN Alaska виштамповані з якісної німецької нержавіючої сталі, їх цілком можна вважати більш ніж оптимальними для масового покупця.

Давно відомо, що зі круппівської сталі 1.4116 виходять живучі, невибагливі та дуже гострі ножі. Значна частина Європи користується кухонним знаряддям та медичним інструментом, зробленими самє з цієї сталі.

Якщо ми порівнюватимемо категорії кухонних ножів з людським соціумом, то GROSSMAN Alaska цілком потрапить у «вищий середній клас». Це – гідне поваги становище.

Якщо ви досі користувалися лише безіменною ножовою продукцією, перейшовши на GROSSMAN, ви зазнаєте приблизно тих самих відчуттів, які виникають, коли ви вперше пересідаєте з пострадянської «класики» на справжню іномарку.

Така «пересадка» безперечно коштує витрачених грошей. І, у випадку з GROSSMAN ця сума буде цілком розумною.

Вітчизняний бренд розуміє вітчизняного покупця та орієнтується саме на нього.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь