Захоплююча екскурсія рідним містом «Жінки Ніжина». Фото

 

 

 

 

24 липня відбулася восьма зустріч у рамках проекту «Жінка ХХІ століття». Нас чекала захоплююча екскурсія рідним містом «Жінки Ніжина», повідомляє Відділ у справах сім’ї та молоді виконкому Ніжинської міської ради.
А познайомила нас з цією темою Лілія Михайлівна Руденко, завідувачка відділу Ніжинської поштової станції, яка дуже змістовно, детально, просто, цікаво дозволила нам зазирнути в історію Ніжина.
Екскурсія стартувала з площі імені Івана Франка. Потім ми пройшли Гоголівською вулицею, зупинялися майже біля кожної будівлі і поринали у світ старовинних історій, легенд, відкривали для себе постаті жінок, які народилися, жили або працювали у Ніжині. Звичайно ж підійшли до пам’ятника Миколі Гоголю в сквері, завітали до музею поштової станції.
Після такої насиченої екскурсії не відчуваєш втоми, лише виникає бажання ще глибше занурюватися в історію рідного міста, знайомитися детальніше з неперевершеними сторінками його життя. Розкривається любов, повага і вдячність до сивочолого нашого Ніжина.
Ця зустріч була останньою в рамках проекту «Жінка ХХІ століття». Для підбиття підсумків та заключного чаювання ми відвідали читальний зал Ніжинської центральної бібліотеки. Приємне спілкування, сувеніри і спільне фото – так завершилася подорож довжиною у вісім суботніх зустрічей для жінок Ніжина.
Але ми вирішили надовго не прощатися, а організовувати спільні екскурсії, цікаве і змістовне дозвілля, в рамках засідань жіночого клубу.
Проект «Жінка ХХІ століття» відбувся за фінансової підтримки Active Citizens – British Council Британської Ради в Україні, КЗ Ніжинський міський молодіжний центр, ГО “Лабораторія Ініціативної Молоді” та відділу у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради.
Дякуємо всім нашим спікерам за те, що кожна зустріч була змістовною і корисною!
Дякуємо чудовим жінкам-учасницям, адже завдяки вашій активності, небайдужості і натхненню проекту «Жінка ХХІ століття» відбувся!

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь