Серпень в Ніжині розпочнеться з помірних опадів та комфортної температури

 Протягом першого серпневого тижня в Чернігівській області, зокрема в Ніжині буде панувати мінлива, проте досить комфортна погода з невеликими дощами та температурою до +27°С.

З перших днів серпня спека в Ніжині вщухне

Останній літній місяць в Ніжині розпочнеться з помірних опадів, які пройдуть з 1 по 3 серпня та принесуть зниження температури з +30°С до +25°С. Вночі буде ще прохолодніше: від +17°С до +19°С. Вологість повітря мінятиметься залежно від опадів та часу доби від 77% до 98%. Атмосферний тиск 741 – 743 мм.

За повідомленням синоптиків Мета, комфортна погода в Ніжині триватиме весь перший тиждень серпня: надалі денні температурні покажчики встановляться на рівні від +26°С до +28°С. А вночі подекуди очікується від +14°С до +17°С.

Після 4 серпня Ніжин потрапить в поле підвищеного тиску – до 750мм. Хоча спостерігатиметься мінлива, а часом й щільна хмарність, ймовірність опадів з 4 по 7 число становить 12-14%. Вологість повітря стане меншою та коливатиметься від 49% до 65%.

Погода в Чернігівській області

Північніше Ніжина, в Чернігові, Новгород-Сіверському температурні покажчики в перший тиждень серпня очікуються на декілька градусів нижче. Вдень прогнозується від +23°С до +26°С, а вночі подекуди можливе пониження до +13°С – +14°С.

По всій області в перші три дні серпня пройдуть дощі, проте сильних злив не передбачається. З 4 числа та до кінця тижня опадів більше не буде. На півдні області, в Прилуках наприкінці тижня температура підніметься до +28°С та навіть +30°С.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь