Електричні зубні щітки для дітей – найкращий спосіб привчити дитину до щоденної гігієни ротової порожнини

Стоматологи рекомендують привчати дитину до щоденного догляду за ротовою порожниною з раннього віку. Приблизно з 5-6 років, коли закінчується процес випадiння молочних зубів, дитина може користуватися щіткою з електричним приводом. Вона забезпечує більш ефективне та правильне чищення в порівнянні з мануальною класичною щіткою.

На нашому сайті представлені електричнi зубні щітки для дітей від перевірених виробників, чию продукцію рекомендують стоматологи в усьому світі.

Особливості дитячих зубних щіток

Електричні зубні щітки для дітей випускаються двох видів:

• на батарейках;

• із вбудованим акумулятором.

Перший варіант є доступнішим за ціною, але зазвичай оснащений одношвидкісним режимом роботи та базовим функціоналом. Крім того, елементи живлення необхідно час від часу змінювати, що передбачає додаткові витрати. Враховуючи, що електродвигун повинен забезпечувати стабільне обертання насадки з певною швидкістю, тому для роботи пристрою будуть потрібні якісні та дорогі елементи живлення.

Моделі з вбудованим акумулятором спочатку обійдуться дорожче, але їхня відмінність у зручності та функціональності. Вам не потрібно турбуватися про заміну елементів живлення протягом усього терміну служби зубної щітки. Пристрої комплектуються зручною підставкою, яка також є зарядною базою.

Залежно від модифікації дитячі електричні зубні щітки можуть мати різні функції, які також мають моделі для дорослих. Насамперед – це наявність кількох режимів чищення. Різні алгоритми обертання насадки дозволяють досягти оптимального догляду за ротовою порожниною. При цьому швидкість обертання підібрана так, щоб ефективно впливати на зуби та ясна дитини. На відміну від моделей для дорослих, насадки у дитячих щіток виготовляють з м’яких синтетичних матеріалів, а кінці щетинок мають закруглення. Такий підхід дозволить виключити ризик випадкового травматизму та зробить процедуру чищення зубів максимально безпечною. Наявність вбудованого датчика натиску автоматично забезпечить відключення електроприводу при надто щільному контактi головки із зубом або яснами.

Також дитячі зубні щітки відрізняються від аналогів для дорослих своїм оригінальним зовнішнім виглядом. Справа не тільки в яскравих кольорах корпусу, а й у тому, що багато моделей стилізовані під улюблених героїв мультфільмів та коміксів. Це дозволить дитині ставитися до процедури чищення зубів як до захоплюючої гри. Наприклад, конструктори Лего для хлопчиків та дівчаток з нашого каталогу https://auchan.ua/ua/konstruktory-lego/ також виготовляють з використанням аналогічних маркетингових технологій. Виробник робить цілі серії іграшок, присвячених героям Disney, персонажам всесвіту Marvel та іншим вигаданим персонажам.

Правильно підібрана зубна електрощітка для дітей дозволить перетворити щоденну процедуру догляду за ротовою порожниною у веселу та цікаву гру, а також подарує дитині здорові зуби та ясна.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь