Лазерна вапоризація – унікальна методика лікування геморою

 

 

 

 

Лікуванням хвороб всіх відділів товстого кишківника та анального проходу займається проктолог. На жаль вікові зміни в організмі, травми провокують зниження тонусу анального сфінктера, погіршення роботи кишківника, розширення гемороїдальних вен та появу вузлів.

Одним із найпоширеніших захворювань в проктології звісно є геморой. В залежності від складності випадку та стадії геморою «ОН Клінік» пропонує певний метод безопераційного лікування.

Лазерна вапоризація – найбільш ефективний мікрохірургічний метод видалення гемороїдальних вузлів, що не потребує госпіталізації.

Як це працює?

Лазер викликає термічний ефект, руйнує патологічні тканини завдяки нагріванню та «випаровуванню» клітинної рідини. Утворюється лазерний струп, який запобігає кровотечі, згодом на його місці відновлюється здорова епітеліальна тканина.

Завдяки волоконним світлодіодам малого діаметра забезпечується малоінвазивність процедури та можливість її проведення навіть у важкодоступних місцях прямої кишки, а висока точність дозволяє уникнути пошкодження здорової слизової тканини кишківника.

Лазерна вапоризація показана при геморої 1-3 стадії, хронічних тріщинах, кровотечі, утворенні тромбів.

Лазерна вапоризація має багато переваг:

  • застосовується при різних видах геморою (внутрішньому, зовнішньому);
  • проводиться під місцевою анестезією;
  • стерильність (лазер знищує патогенні мікроорганізми, що дозволяє уникати запалення тканин);
  • здорові клітини слизової не травмуються;
  • процедура триває від 30 до 60 хвилин (в залежності від захворювання);
  • не потрібна госпіталізація;
  • зникають болісні відчуття та дискомфорт;
  • відсутні шви, та рубцювання тканин.

Кілька годин після операції пацієнт знаходиться під наглядом лікаря. Під час реабілітації необхідно дотримуватися рекомендацій лікаря щодо дієти та обмеження фізичних навантажень.

Підготовка до процедури передбачає консультацію та повний проктологічний огляд, здачу  необхідних аналізів. За результатами лікар приймає рішення про можливість лазерної вапоризації. Щоб пройти процедуру лазерної вапоризації в медичному центрі «ОН Клінік», запишіться на первинну консультацію до проктолога за контактним телефоном 0800 300 700, або залиште заявку на сайті.

Будьте здорові!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь