Гартаначка з в’яленою грушею: а як ви готуєте страву родом з Чернігівщини?

 

 

 

 

Гартаначка – українська страва родом із Чернігівської області.

Незвичайну назву ця страва отримала, бо її готували всією сім’єю – гуртом.

В оригінальному рецепті гартаначку готують на вогнищі в казанку, щоб аромат і смак були з димком. Але її можна адаптувати під сучасні реалії та приготувати вдома на плиті.

Тож відомий кухар Євген Клопотенко так і зробив, а ще додав в’ялену грушу, щоб отримати цей аромат і смак багаття. Рецепт приготування читайте за посиланням.

Джерело: cheline.com.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.