У Ніжині встановили норму випуску продуктів у одні руки

 

 

 

 

Відповідне розпорядження підписав міський голова Ніжина Олександр Кодола.

Суб’єктам господарювання — закладам роздрібної торгівлі, забезпечити норму відпуску окремих товарів в одні руки, виходячи з наявних товарних запасів та споживчого попиту, а саме:

  • борошно пшеничне — 2 кг;
  • макаронні вироби — 2 кг;
  • хліб — 2 шт;
  • батон — 2 шт;
  • крупи (в асортименті) — 3 кг;
  • свинина — 2 кг;
  • яловичина — 2 кг;
  • птиця — 1 тушка, або 2 кг курячих продуктів;
  • молоко — 2 л;
  • масло вершкове — 2 пачки;
  • яйця курячі — 2 десятки;
  • олія соняшникова — 2 л;
  • цукор кристалічний — 2 кг;
  • сіль — 1,5 кг;
  • овочі — по 1 кг кожного виду;
  • туалетний папір — одна упаковка;
  • засоби гігієни — по 1-й одиниці кожного найменування;
  • елементи живлення — 6 штук.
  • Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.