Що почім: у Ніжині перевірили ціни на основні групи товарів

 

 

 

 

22 березня 2022 року продовжила перевірки робоча група по недопущення підняття цін на основні групи товарів та інших порушень разом з представником Ніжинського управління ГУ Держпродспоживслужби в Чернігівській області.

Повідомляє Економіка Ніжин.

Сьогодні мешканці міста купували на центральному базарі м’ясо птиці (курка) по ціні 110 грн. за 1 кг. Слід зазначити що даного товару було завезено достатньо, всі бажаючі могли придбати м’ясо птиці, норма відпуску товару дотримувалась. На час проведення перевірки продавець накладні про отримання товару не надала, повідомивши, що надасть їх наступного дня.

На ринку в достатній кількості для споживачів є цибуля, морква, буряк, капуста. Ціна на ці овочі в межах 30-37 гривень.

Вартість картоплі складає від 10 до 12 гривень. На сьогоднішній день потреба споживачів у овочах забезпечена.

Вартість молока та олії протягом останніх днів залишається незмінною.

Надійшло звернення громадянина міста, що на перехресті вул. Шевченка та вул. Синяківської проводиться реалізація м’яса з рук на тротуарі. Про даний факт було повідомлено керівнику Ніжинського управління ГУ Держпродспоживслужби Рафальскому В.С. Дана торгівля була припинена.

Було здійснено моніторинг цін продуктів харчування першої необхідності в мікрорайоні Космонавтів. В магазинах мікрорайону в продажу є крупи, консерви, овочі та фрукти, хліб та батон. Ціни на продукти середні або нижче. Наприклад вартість 1 кг бананів – 69 грн.В ході перевірки у представника Ніжинського управління ГУ Держпродспоживслужби та представника Поліції зауважень щодо цін на продукти харчування першої необхідності не було.

Фото ілюстрове

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь