Минулої доби ворог знову обстрілював мирне населення Ніжина, Ніжинського й Чернігівського районів

 

 

 

 

КИЇВ. 1 квітня. УНН. Ворог минулої доби на Чернігівщині обстріляв Ніжин, Ніжинський та Чернігівський райони, гуманітарна ситуація у Чернігові залишається вкрай складною, повідомили у Національній поліції України у п’ятницю, 1 квітня, пише УНН.

Цитата

“Минулої доби ворог здійснив обстріли мирного населення Ніжина та населених пунктів Ніжинського і Чернігівського районів. Інформація про потерпілих уточнюється”, – вказали у поліції.

Деталі

Правоохоронці, як зазначається, ретельно фіксують всі обставини та наслідки воєнних злочинів росіян.

“Вкрай складною залишається гуманітарна ситуація в Чернігові. Містяни героїчно тримають оборону та вже понад два тижні живуть без водопостачання, електрики, тепла та інших критично важливих комунікацій”, – додали у поліції.

За даними ГУ ДСНС у Чернігівській області, які поширив вранці 1 квітня голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус, “через ураження об’єктів критичної інфраструктури та активні бойові дії у місті Чернігів відсутнє теплопостачання. Електро-, водо- та газопостачання здійснюється частково. Відновлювальні роботи здійснюються за можливості”.

У таких умовах, одним із першочергових завдань поліції, вказали у відомстві, є всебічна допомога і підтримка населення. Правоохоронці активно допомагають доставляти гуманітарну допомогу та передають її нужденним людям, додали у поліції.

Доповнення

30 березня міський голова Ніжина Олександр Кодола повідомляв, що внаслідок обстрілу російськими окупантами Ніжина Чернігівської області загинула одна людина, шестеро мирних жителів дістали поранення, серед них дитина.

unn.com.ua

Фото ілюстрове

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь