Сьогодні в Ніжині закінчується опалювальний сезон

 

 

 

 

14 квітня.50 доба

Сьогодні в 10-00 закінчується опалювальний сезон в місті. Міська лікарня, пологовий та будинок інтернат залишаються з теплом.

Комунальні служби працюють, щоб максимально підтримувати забезпечення життєдіяльності міста та громади. ☑️Громадян наполегливо просимо під час весняного прибирання своїх територій не спалювати суху рослинність. Адже це може розцінюватися, як диверсія.

Пальне в місті в достатній кількості, не створюйте черг на АЗС та пропускайте без черги спецтранспорт, комунальний та громадський транспорт.

Внутрішньо переміщенні особи прибувають до міста. На сьогодні 1169 осіб, в управлінні соціального захисту їх реєструють та видають продуктові набори. Вчора видали 100 пакунків та сформували ще 200.

Міська лікарня працює в звичному режимі.Стоматполіклініка та амбулаторії сімейної медицини працюють до 14-00 год.За добу народилося 3 дітей, 2 дівчинки та 1 хлопчик.

Незважаючи на спокійну ситуацію в місті, не ігноруйте сирени, адже вони попереджають про небезпеку з повітря.Дякуємо кожному захиснику і захисниці, які боронять нашу землю від російської агресії.

Низько вклоняємося, та шануємо пам’ять тих Героїв України, які віддали своє життя за нашу свободу і незалежність.Все буде Україна. Ми переможемо!🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Ніжинська міська рада

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь