Ніжин не однобокий або Що, нарешті, варто усвідомити!

 

 

 

 

Декілька місяців тому в інтернет виданнях виходила публікація щодо занедбаного стану входу до гастроному на Ніжинському залізничному вокзалі. Були і фото неохайної вивіски, що відкрито псувала фасад будівлі.

Дуже радує те, що підприємці позитивно сприйняли критику, відгукнулись і провели відповідні роботи. Тепер магазин виглядає по-іншому і радує око покупців. Як висновок, у місті є свідомі підприємці, які розуміють, що міський благоустрій – це не тільки робота комунальних служб та міської влади, це внесок кожного мешканця нашої громади!

Додамо, що оновлений гастроном не один із сюрпризів вокзалу. Оновлюється також фасад самої залізничної станції та приводиться в порядок прилегла територія.

Та, як не прикро, Ніжин не однобокий. Як є свідомі підприємці, так є і такі, хто «вижимає» останнє з «бізнесу», не вклавши нічого, наприклад, в орендовану будівлю, бо вона ж просто слугує чимось, а не є власністю… Чи, як варіант, «роздовбані» тротуари перед тим чи іншим магазином, або іншим закладом. Покупці чи клієнти ж якщо їм потрібно і так зайдуть! Або обшарпані фасади, чи ж просто напіврозвалені будівлі… Як бути з цим? Можливо варто частіше стукати в двері їх свідомості?! І тоді розвалених будівель, обшарпаних парканів та непривітних фасадів стане значно менше і Ніжин зміниться!

Як не крути, а правда в тому що спочатку треба все переосмислити і усвідомити свої помилки, навчитися позитивно сприймати критику, все це допоможе змінитись на краще.

Редакція сайту Нежатин помічає. як позитивне, так і негативне. І надалі ми висвітлюватимемо для вас як про «руїни» та «завали», так і про реконструкції та нові будівництва.

Ну а сьогодні – подяка за вокзал. Як не крути, а це – одна із перших візитівок нашого міста! Особливо для туристів, що прибули в Ніжин залізницею.

Світлана Охріменко

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь