На Чернігівщині Денис Шмигаль нагородив саперів і пса Патрона (ФОТО)

 

 

 

 

Сьогодні, 13 липня прем’єр перебуває з робочою поїздкою в регіоні.

На Чернігівщині Денис Шмигаль нагородив саперів, які займаються розмінуванням області. Усього до робіт на Чернігівщині залучені 70 працівників ДСНС та 27 одиниць техніки. Про це очільник Уряду повідомив у Фейсбук, пише ПІК.

“Крім піротехнічних підрозділів ДСНС, у Прилуцькому районі працюють підрозділи з розмінування Данської Ради у справах біженців. А також уже відомий на весь світ пес Патрон”, – написав він.

Прем’єр-міністр додав, що з 24 лютого наші сапери вилучили та знешкодили по Україні 159 тисяч вибухонебезпечних предметів (зокрема 2 тисячі авіаційних бомб), обстежили та розмінували територію площею 64 тисячі гектарів.

До слова, також в Чернігівській області Денис Шмигаль відвідав школу в с. Ягідне, де впродовж місяця окупанти тримали в заручниках у підвалі понад три сотні мешканців. Фактично все населення цього населеного пункту, 50 дітей і навіть немовлят. Внаслідок жорстокості загарбників 10 людей померло від задухи, 7 були вбиті й 1 зник безвісти.

Він зазначив, що уряд уже виділив Чернігівщині 400 млн на першочергові заходи щодо відновлення. З них 150 млн — для відновлення повноцінної роботи Чернігівводоканалу.

pik.net.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь