Ніжинець Вадим Скрипець, якого рятували всім світом, скоро повернеться додому!

 

 

 

 

Пам’ятаєте, як майже два місяці тому, ми всім світом рятували Вадима: 17-річного хлопця, який отримав 60% опіків тіла, намагаючись витягнути свою матір з палаючого автобуса на під’їзді до міста Рівне?.. Ще вчора ми збирали кошти, щоб врятувати хлопцю життя, а вже 11 липня його урочисто виписали з клініки в Італії!

Цю радісну новину на своїй сторінці повідомляє Irina Suslova: “Тоді, менше ніж за добу, після того, як я опублікувала допис на своїй та сторінці Жіночий рух “ЗА Майбутнє”, нам вдалось зібрати понад 2,1 млн грн! Після чого в Україні лікарі провели три операції, завдяки яким вдалось врятувати органи від опіків та стабілізувати його стан.

А вже в опіковому центрі Італії пересадили шкіру від донора, після чого пластичні хірурги зробили Вадиму пластику обличчя абсолютно безкоштовно. Наразі з Вадимом все добре. Попереду на нього очікує ще один місяць реабілітації в Італії. Шкіра донора прижилась, проте, щоб надати їй еластичність потрібна фізіологічна терапія рук та пальців.

Незабаром, вже в кінці цього місяця, Вадим повернеться додому, в Україну, до рідного міста Ніжин, де його зустріне Олександр Кодола та наші дівчата! А поки публікую його фото з урочистої виписки!

PS: хочу ще раз подякувати усім, хто допоміг, зокрема Діані Фещенко й Анна Хлистунова-Шарпар з Рівного за турботу, Алла Мельничук, що допомогла з лікуванням в Італії! І Всім Вам друзі за те, що нам спільно вдалось врятувати ще одне життя!”

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь