Як отримати гроші в борг на карту банка?

Більшість людей планує власні витрати, виходячи з можливостей власного бюджету. Але навіть найретельніше ведення справ не убезпечить від раптової нестачі грошей, причому трапляються такі речі в найбільш непідходящий момент. І якщо вам терміново необхідно оплатити лікування або вийшов з ладу холодильник і конче необхідно купувати новий, іншого виходу, як брати гроші в борг, немає.

Де можна взяти гроші в борг?

Найкраще, коли поряд є родичі або друзі, які можуть матеріально підтримати в скрутну годину. Якщо таких ресурсів немає, вихід один – брати позику в кредитній установі. Варіантів не так багато, адже кредити видають лише банки, ломбарди та приватні МФО (мікрофінансові організації).

Якщо потрібно взяти кредит максимально швидко та без відмови, позика від МФО в рамках програми мікрокредитування стане справжньою знахідкою. Отримати гроші в борг без перевірки кредитної історії можна на https://finx.com.ua/dengi-v-dolg, де є можливість оформити кредит в режимі онлайн на карту банка.

Особливості оформлення мікрокредиту

Якщо розглядати кредит від МФО як самостійну нішу, слід відзначити певні її особливості. Мікрокредит від класичної банківської позики відрізняється тим, що діє в певних межах (щодо суми та термінів погашення), але при цьому пропонує максимально гнучкі умови кредитування.

Стандартні умови надання кредиту від МФО:

  • можливість взяти гроші в борг на суму – від 1 тис. грн. до 50 тис. грн.;
  • строк погашення позики – від 3-х місяців до 1,5 року;
  • оформлення відбувається в режимі онлайн (через інтернет на сайті МФО);
  • умови надання позики вкрай гнучкі (ніяких довідок про доходи та перевірок кредитної історії);
  • вся процедура займає не більше 15-20 хвилин;
  • після утвердження позики та підписання договору в офісі МФО гроші майже миттєво зараховуються на вказану карту банка.

Ключовим фактором популярності мікрокредиту є його доступність. Справді, гроші в борг можна отримати, маючи при собі лише:

  • паспорт, що підтверджує українське громадянство;
  • індивідуальний податковий номер (ІПН);
  • карту будь-якого українського банка.

Також позичальник повинен бути повнолітнім (від 18 років) та не мати судимостей. Таким чином, гроші в борг може отримати студент, пенсіонер (в певних вікових межах), безробітний або неоформлений офіційно працівник, домогосподарка, а також представники професій, які зазвичай не кредитуються (військові, моряки).

На закінчення

Завдяки програмі мікрокредитування кожен з нас може розраховувати на фінансову підтримку в скрутну годину. Взяти гроші в борг з можливістю вирішити свої матеріальні труднощі та спокійно повернути позику в обумовлені строки.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь