На авто для земляка та його бойових побратимів збиралися усім земляцьким колом

 

 

 

 

Придбаний легковий автомобіль для 72 ОМБр, де ось вже чотири роки несе службу разом зі своїми бойовими побратимами й наш земляк-мринчанин Валерій Стратілат, вже доставлено до місця свого призначення на Схід, повідомляє на своїй фейсбук-сторінці Мринська сільська голова Людмила Борисова.

-Велика вдячність кожному з мешканців громади за участь, -розповідає Людмила Григорівна. – Від жителів сіл Селище, Роздольне, Киселівка надійшло 30 тис грн( староста Глущенко О.І. , зав.клубом Багнюк Т.А. та учасники колективу ” Родина”), від жителів с. Плоске 10 тис грн ( Староста Спашиба Л.О., колектив з директором БК Слісаренко В.П.), від жителів с.Мрин – 10 тис грн ( директор БК Мариненко О.О. з колективом).

Висловлюємо вдячність за підтримку  начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту сіл Борисенко О.В. та колективу Мринської с/ ради.

Велике спасибі нашому волонтеру Бувайлику М.Р., який взяв на себе підготовку авто до самої відправки(на СТО дрібний ремонт, перефарбування і т.д.) .За оформлення дозвільних документів та організацію поїздки дякую волонтерській організації ” Наші люди всюди”, особиста вдячність Стратілат Т.М. та отцю Сергію. Як завжди допоміг нам і директор ТОВ ” НОСІВКА АГРО” Шевченко М.І.( дизтопливо). Спасибі Мринському ЗДО” Сонечко” за швидко сплетену маскувальну сітку, всім бібліотекарям, колективам Плосківського і Мринського ліцеїв- за окопні свічки, носки, малюнки, обереги та домашні смаколики!!!….

Волонтери відвезли на позиції Харківщини та Донеччини і попередавали багато всього так необхідного для наших воїнів. Там дійсно пекло, а хлопці тримаються, передають усім-усім вітання та слова вдячності, щоб ми з вами і надалі дружно жили, працювали, підтримували один одного і всі проблеми спільно вирішували. Задля цього вони там!!!Наша підтримка дуже необхідна для всіх наших Захисників. Низько кланяюсь всім Вам, мої земляки!

Ми- сила, коли разом. Ми обов’язково здобудемо Перемогу! Слава Україні!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь