У Ніжині триває масштабний ремонт контейнерів для збору вторсировини

 

 

 

 

Сучасний майданчик для сміття  складається з бетонної основи під великі металічні контейнери для змішаного збору твердих побутових відходів, металічну огорожу з профнастилу приємного зеленого чи синього кольору та самі контейнери для збору сміття.  Також, поруч з майданчиком встановлені спеціальні жовті сітчасті контейнери зі збору сміття для переробки його на вторинну сировину.

На жаль, нічого не має вічного і з часом кожна річ іржавіє, пошкоджується, ламається і приходить у подальшому в непридатний для експлуатації стан. Так трапляється і з кожним контейнером для збору вторинної сировини біля всіх майданчиків ТПВ. Далеко не другорядну участь у їх знищенні виконують і самі ніжинці, особливо ті мисливці, які “полюють” за пластиковими пляшками та іншими “дорогоцінними” предметами, що можна здати та отримати якусь копійку. На шляху цих мисливців ніщо не повинно заважати, от і маємо – понівечені контейнери для вторсировини з відірваними замками, дверцятами та дротами.

З метою покращення сервісу зі збору та утилізації твердих побутових відходів (ТПВ), працівниками комунального підприємства “ Виробниче управління комунального господарства ” активними темпами триває дрібний та капітальний ремонт контейнерів для роздільного збору вторинної сировини у Ніжині.

Заздалегідь, працівниками КП “ВУКГ” проведено повне обстеження всіх контейнерів Ніжину, щодо складання кошторису та капітального їх ремонту. Наразі, вже відремонтовано близько 50 контейнерів з дрібним ремонтом або заміною їх на нові на центральних та другорядних вулицях Ніжина. Демонтовані контейнери завозяться до території комунального підприємства “ВУКГ” для подальшого їх відновлення.

Роботи з відновлення тривають.

КП “ВУКГ”

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь