23 лютого – 23 авто для військових: Ніжин продовжує працювати на перемогу

 

 

 

 

Сьогодні, 23 лютого, напередодні річниці повномаштабного вторгнення, Ніжинська громада передала військовим 23 автомобіль.

Повідомляє “Нежатин

До збору на авто, яке передали бійцям 163 батальйону ТРО Ніжина, долучились працівники міської ради, медичних та культурних закладів, великий внесок зробили родини військових, а також підприємці, які брали участь у техобслуговуванні транспорту.

Сьогодні практично річниця вторгнення, рівно рік тому був введений надзвичайний стан, а 24 – воєнний. Уже практичнро рік, як український народ продовжує героїчний спротив російській навалі. На жаль, ми маємо дуже багато втрат, дуже великою ціною продовжується цей спротив. Але приємно те, що вся ніжинська громада працює заради нашої перемоги.” – зазначив міський голова Олександр Кодола.

Як розповів секретар Ніжинської міської ради Юрій Хоменко, щоб знайти та привезти автомобіль в місто знадобилось близько 2 місяців. Тому що більшість транспорту за кордоном були в жахливомуу стані: “Ми фактично на кордоні відмовлялись від цих машин.

Автівку, яку сьогодні передали віцськовим також спіткали пригоди: “Півдороги на мотузці, з Литви, ми тягнули цей автомобіль в Ніжин. У Ніжині теж виявилось не просто його відремонтувати. Далі ми навіть в Прилуки його перетягли. Там виявилась незначна проблема з паливним насосом. На сьогодні, завдяки цій проблемі, ми повністю перебрали машину, що вона може вважатися в ідеальному стані“. – підсумував Юрій Юрійович.

Військові подякували за допомогу та зазначили, що впевнені – ця автівка збереже ще сотні життів.

Дарина Кузнєцова

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь