Мережевий готель Reikartz Ніжин набирає штат фахових працівників.
Управляючий готелю
Прохання звертатися кандидатів, які мають досвід роботи більше 3-х років в управлінні!
Вимоги:
- Впровадження та контроль дотримання стандартів гостинності.
- Підбір, навчання, розстановка та контроль персоналу.
- Управління службами.
- Взаємодія з гостями та партнерами.
- Забезпечення функціонування господарських питань.
- Ведення та надання звітності власникам бізнесу.
- Організація та збільшення продажів, отримання прибутку з фінансової діяльності.
- Контроль ефективної роботи ресторану.
- Робити все необхідне для роботи комплексу.
- Бажане знання англійської мови (рівень середній та вище).
- Наявність особистого автомобіля буде перевагою.
Наші очікування:
- Успішний досвід роботи у готельно-ресторанному бізнесі від 5 років.
- Комунікабельність, орієнтація на клієнта.
- Профільна освіта.
- Комплексне мислення, креативність, націленість на результат, вміння працювати у команді.
- 2−3 рекомендації з попереднього місця роботи.
Ми пропонуємо:
- Стабільну виплату заробітної плати двічі на місяць.
- Умови оплати + премії залежать від рівня професіоналізму та передбачуваних результатів діяльності кандидата.
- Графік обговорюється під час співбесіди.
Адміністратор ресепшен (порт’є)
Бажано з досвідом роботи.
Вимоги:
- Знання української (обов’язково), англійської мови (гарний рівень), знання інших мов вітається.
- Клієнтоорієнтованість, грамотна мова;
- Хороші комунікативні навички, активність, позитивність.
- Відповідальність, знання ПК, сервіо та інших програм СПР.
- Приємна зовнішність.
Обов’язки:
- Прийом і розміщення гостей.
- Контроль порядку в готелі.
- Взаємодія з іншими готельними службами і їх координація.
- Вирішення конфліктних ситуацій, надання гостям необхідної інформації.
Покоївки
Основні обов’язки:
- Генеральні/планові прибирання номерів згідно з загальноприйнятими стандартами прибирання номерного фонду готелю.
- Комплектація номерів необхідним оснащенням і косметикою.
- Прибирання житлових поверхів і коридорів.
Працівники Служби Безпеки
Вимоги:
- З досвідом роботи на аналогічній посаді від 3-х років.
- Без шкідливих звичок.
- З відповідальним ставленням до роботи.
- З вільним володінням ПК.
До посадових обов’язків входить:
- Охорона готелю, ресторану та території.
- Контроль в’їзду/виїзду та паркінгу автомобілів.
- Контроль за переміщенням працівників, відвідувачів на території підприємства.
- Контроль за винесенням з території матеріальних цінностей.
- Вирішення конфліктних ситуацій, надання гостям необхідної інформації.
Також запрошуємо на постійну роботу шеф-кухаря та адміністратора ресторанного залу, які сформують команду однодумців для успішної діяльності закладу.
Шеф-кухар
Вимоги:
- Досвід роботи шеф-кухарем не менше 2-х років.
- Досвід роботи з персоналом (набір, навчання, контроль).
- Розробка технологічних та калькуляційних карт, вміння прорахувати собівартість страв.
- Проведення інвентаризацій.
- Пунктуальність.
- Охайне ставлення до інвентарю.
- Знання та дотримання основних санітарних норм.
Обов’язки :
- Організація робочого процесу.
- Управління персоналом.
- Робота на процесах.
- Замовлення та облік продукції, прорахунок собівартості.
- Контроль та проведення інвентаризації.
- Контроль якості, заготівля та приготування страв.
- Контроль за технічним станом виробництва та стандартна матеріальна відповідальність.
Умови роботи:
- Цікава динамічна робота, не стандартний творчий підхід.
- Індивідуальний підхід до кожного працівника.
Адміністратор залу
Обов’язки:
- Вести робочу зміну ресторану.
- Контролювати та мотивувавти роботу персоналу.
- Створення неповторної атмосфери.
- Контролювати якість обслуговування.
Вимоги:
- Досвід роботи адміністратором ресторану від року.
- Досвід роботи в ресторанах з великим потоком гостей та об’ємом.
- Вміння ефективно працювати у режимі багатозадачності.
- Відповідальне ставлення до роботи, гнучкість, привітність.
- Знання касової дисципліни.
- Бажано знання англійської мови.
- Знання стандартів обслуговування, вміння забезпечувати wow-сервіс робота з продажами.
- Організаторські, комунікативні здібності уважність до деталей; стресостійкість.
Запрошуємо фахівців своєї справи до створення успішної команди готельно-ресторанного комплексу.
Телефонувати з 9.00 по 17.00 за номером 0677399712.