80кг енергетичних батончиків щотижня для військових: носівський волонтерський фронт продовжує працювати

 

 

 

 

По 70-80 кілограмів енергетичних батончиків щотижня, а за відправки – й частіше – виготовляють  невтомні носівські волонтерки з жіночого «батончикового» батальйону.

Доки  наші мужні захисники воюють, захищаючи кордони України та боронячи нашу землю від російських загарбників, у цих невтомних жіночок свій фронт, волонтерський. Жартома вони називають себе жіночим батальйоном.

Їм справді нелегко – працювати кожній у своїх трдових колективах, займатися вихованням дітей, внуків, тримати в чистоті – оселі, в порядку – домашнє господарства, а ще встигати на допомогу нашим воїнам. Та вони не скаржаться на втому чи нестачу часу. Кажуть, що доки в їхніх батончиках буде потреба, доти вони будуть їх робити й відправляти на фронт.

Одне тільки просять: щоб люди відгукувалися на їхні прохання про допомогу. Дякують за кожну гривню, за кожен обчищений горіх, кожну ложку меду, висушене яблуко й кожну грисню, перекинену на картку чи передану прямо в їхні невтомні й працьовиті руки на придбання необхідних для виготовлення батончиків сухофруктів та іншої сировини.

Катерина ГАВРИШ

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь