9-класниця з Ніжинщини майстерно пече паски

 

 

 

 

“…Вона знає, як зробити смачні тістечка, як приготувати смаколики. Їй приємно здивувати своїх рідних чимось смачним на вихідних, чи просто спробувати новий рецепт звичної страви або самостійно створити свій кулінарний шедевр, пригостивши ним своїх друзів.

Це – Влада Галепа, учениця 9-А класу гімназії імені Пантелеймона Куліша м. Борзни. Напередодні Великодня вона віднайшла «свій» рецепт пасочок й протягом минулого тижня випікала їх, пригощаючи кожного учителя.

Не всі господині готові на такий «подвиг», а дівчина не тільки освоїла процес випікання, але й уміло поєднувала навчання зі своїм захопленням. Для неї – радість дарувати добро людям.

Неодноразово вона пригощала своїми смаколиками однокласників. Її паски були красивими й смачними, бо в них вона вклала не тільки майстерність, а і всю душу.

Весь педагогічний колектив вдячний дівчині за великодні подаруночки.

Вітаємо Владу і її родину з світлим Христовим Воскресінням. Бажаємо здоров’я, щастя, любові, миру та душевного спокою. Нехай у вашому домі завжди буде тепло й затишно. А донечці – здійснення всіх мрій”.

Галина Пономарьова, Новини Борзнянщини

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь