Ніжинці вибороли перемоги на конкурсі «Поліський зорепад»

 

 

 

 

Вихованці Ніжинського будинку дітей та юнацтва взяли участь у щорічному обласному заочному фестивалі-конкурсі обдарованої молоді «Поліський зорепад», що проводиться з метою виховання у дітей почуття патріотизму, національної гідності, любові до рідного краю.

Серед 32 конкурсантів юні обдарування Ніжина вибороли два перших і одне друге місце.

Журі відзначило роботу Богдана Старчака «Твоя Україна починається з тебе».

Це зворушливий авторський вірш, в якому показано біль, переживання страшних подій в нашій країні і безмежну віру в Перемогу та щасливе майбутнє.

Старчак Богдан, вихованець гуртка «Говоримо англійською», у номінації «Відеоролик» (керівник Ірина Примак) виборов 1 місце.

Переможцем (1 місце) у розділі «Аукціон історичних кросвордів, ребусів» став Тимур Гордієнко, вихованець гуртка «Клуб інтелектуальних ігор», який склав цікавий пізнавальний кросворд «Україна незламна» (керівник Василь Сурков).

Колективна робота вихованців гуртка «Брама історії» у номінації «Віртуальна екскурсія рідним краєм» (керівник В’ячеслав Прудько) посіла 2 місце.

Журі зазначило, що конкурсанти змістовно і цікаво подали матеріал, продемонстрували здобутки, історичні пам’ятки рідного краю, історичні події та роль видатних особистостей Чернігівщини й України.

Ніжинський Будинок дітей та юнацтва

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь