Електрики з КП “ВУКГ” монтують у Ніжині не лише нові лінії освітлення!

 

 

 

 

Основне призначення вуличного освітлення – це освітлення тротуарів, вулиць міста та магістралей в темний вечірній і нічний час доби. Основні прилади, які застосовуються для цих цілей – вуличні ліхтарі. Вони повинні мати великий коефіцієнт розсіювання. Їх розміщують високо над землею для того, щоб розсіяне світло освітлювало якомога більшу територію. У темний час доби яскраво освітлені вулиці надають населенню почуття впевненості. З настанням вечора громадяни можуть продовжувати вести активний спосіб життя і відвідувати місця проведення дозвілля в неробочий час.

Дільниця з освітлення вулиць міста на чолі з головним енергетиком КП “ВУКГ” Віталієм Оленченко виконує послуги з ремонту, технічне обслуговування, утримання мереж зовнішнього освітлення та електромонтажні послуги по всій Ніжинській ОТГ.

Паралельно з бригадою по монтуванню нових ліній освітлення працює окрема бригада по заміні перегорілих ламп освітлення та ремонту світлових точок на вулицях Ніжина.

За останній місяць працівники комунального підприємства “ Виробниче управління комунального господарства ” виконали великий об`єм робіт заради забезпечення міста якісним вуличним освітленням, а саме:

Проведено ремонт  146 ліхтарів на 36 вулицях з заміною ламп;

Виконано ремонт 37 ліхтарів на 18 вулицях;

Замінено 200 метрів кабелю живлення ліній освітлення на 3 вулицях;

Проведено технічний огляд з ремонтом різного ступеню важкості на 16 трансформаторних підстанціях;

Замінено 33 пошкоджених ліхтарі на 9 вулицях;

Постійно виконується верховий огляд повітряних ліній з усуванням коротких замикань;

Слід окремо зауважити, що всі сигнали, які надходять до гарячої лінії КП “ВУКГ” за номером 068 272 62 32, стосовно пошкоджень на лініях освітлення міста, постійно опрацьовуються та усуваються згідно раціональної логістики та у порядку черги.

Комплекс робіт по обслуговування ліній освітлення вулиць міста проводиться постійно, а це є запорукою якісної роботи освітлення та комфортного пересування мешканців і гостей міста у темний час доби.

КП “ВУКГ”

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь