У Мринській Публічній бібліотеці та її філіалах вже є книги від Андрія Кокотюхи

 

 

 

 

Днями Мринська Публічна бібліотека отримала книги з дарчим підписом відомого сучасного українського письменника, автора сценаріїв та журналіста. 

Наразі в бібліотеках відбувається списання  російської літератури, тому дуже важливо заповнити   книжковий фонд цікавими суспільно-політичними, природничо-науковими, технічними книгами, книгами про мистецтво, спорт, мовознавство, художньою літературою для дорослих та дітей українською мовою.

Відтак бібліотечні заклади оголосили безстрокову акцію «Подаруй бібліотеці книгу», в рамках якої небайдужі до сучасної української книги та її наразі непростого шляху до читача люди передають зі своїх запасів чи купують за власні кошти книги нашим «притулкам мудрості», «аптекам для душі», « будинкам життя» –  саме так казав про бібліотеки Василь Сухомлинський. Ось і працівники Мринської Публічної бібліотеки отримують такі цінні подарунки, які їм приносять та надсилають з усіх усюд шанувальники красного слова.

З вдячністю говорять господині бібліотеки Юлія Байда та Леся про Валерія Вольника, Віктора Гончарова, Людмилу Музику та багатьох інших своїх «книжкових» друзів. Днями до цієї бібліотеки знову надійшли посилки з книгами – від працівників Французького інститут при посольстві Франції в Україні та Ксенії Бурзак. А ще – від відомого сучасного укураїнського письменника, автора сценаріїв та журналіста  й за сумісництвом нашого земляка-ніжинця Андрія Кокотюхи.

У першій –  найрізноманітніші тематичні та сучасні художні книги українською мовою, а другій на додачу до таких же – власні твори автора з його дарчим підписом. Серед них такі відомі, як «Врятуйте бетмена», «Клуб боягузів», «Група залізних порад», «Небезпечна спадщина», «Пригода на геловін» тощо.

До речі, книги цього нині популярного письменника-земляка Мринська бібліотека отримала без черги – таким було його власне рішення. За ними в черзі ще зо два десятки бібліотек, які теж бажають мати у своєму оновленому книжковому фонді твори Андрія Кокотюхи.

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь