Близько 10% укриттів на Чернігівщині не придатні для використання

 

 

 

 

На Чернігівщині близько 10% укриттів не придатні для використання, до ще 10% укриттів не змогли потрапити, аби перевірити їхній стан.

Про це Суспільному сказав начальник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус.

З його слів, за останні декілька днів спеціальні комісії проінспектували всі укриття в області, що зазначені на онлайн-мапі.

Близько до 300 укриттів комісія не змогла потрапити, тобто можемо сказати, що до 10% укриттів ми не потрапили. Це дуже погано, адже це укриття, які є на мапі, це укриття, які мають бути відчинені для людей, але, нажаль, туди нема доступу. Ми маємо забезпечити доступність цілодобово, щоб у разі тривоги люди могли скористатись укриттям“.

Близько 10% укриттів на Чернігівщині не придатні для використання, — Чаус

Як сказав В’ячеслав Чаус, 222 укриття на сьогодні (станом на 8 червня, — ред.) непридатні для використання, і зараз триває робота з місцевими органами влади на балансі яких перебувають укриття.

Близько 10% укриттів на Чернігівщині не придатні для використання, — Чаус

“Укриттів на сьогодні в області обліковується 2 474. Всі 100% комісійно перевірені. Було залучено близько 500 людей. Це і працівники ДСНС, найбільше це було працівників національної поліції, працівників виконавчої влади, органів місцевого самоврядування. Тобто я можу констатувати, що на сьогодні, за кілька днів, ми перевірили всі 100 % укриттів”, — сказав В’ячеслав Чаус.

Укриття, не придатні для використання

Суспільне

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь