У Ніжині п’яний водій спричинив ДТП: дівчинка-пішохід у лікарні

13 червня, у Ніжині на вулиці Шевченка, 43 о 20:14 водій автомобіля Volkswagen Passat, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, зіткнувся з автомобілем Renault Laguna. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.

Водій Volkswagen Passat врізався в задню частину автівки Renault Laguna, яка пропускала дівчинку на переході. Вона отримала тілесні ушкодження та доставлена до Ніжинської лікарні.

ДТП в Ніжині: п'яний водій врізався в автівку на пішохідному переході, дівчинка в лікарні

ДТП в Ніжині: п’яний водій врізався в автівку на пішохідному переході, дівчинка в лікарні. ФОТО: Telegram Прилуки Оперативні

Як повідомили у пресслужбі поліції Чернігівської області, водій автомобіля Volkswagen Passat затриманий у порядку статті 208 КПК (Затримання уповноваженою службовою особою).

За фактом ДТП відкрито провадження за частиною 1 статті 286-1 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння караються позбавленням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років).

Як повідомив Суспільному медичний директор Ніжинської ЦМЛ Володимир Чорненко, стан 13 річної дівчини задовільний. Вона отримала черепно-мозкову травму та перелом ключиці.

“Вона була у реанімації. Її життю нічого не загрожує. Станом на 13:20 її транспортують до Чернігівської обласної дитячої лікарні, бо у нас немає можливості надати кваліфіковану медичну допомогу саме дитині з такими травмами. Тому було прийнято рішення госпіталізувати в обласну дитячу лікарню”.

СУСПІЛЬНЕ

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь