Шахраї використали фото загиблого Героя з Ніжина для фейкового збору грошей!

Усі ми пам’ятаємо зовсім юного Героя Богдана Каву… Пам’ятаємо, з якою надією рідні шукали інформацію про бійця… На превеликий жаль, 30 грудня 2022 року під час виконання чергового бойового завдання в районі Соледара на Донеччині Богдан Кава загинув.

9 лютого, в Ніжині, Героя провели в останню путь.

І ось, в мережі Фб, сестра загиблого Наталія Прохоренко пише про дії шахраїв, які, використовуючи світлину її загиблого брата, заробляють на чужому горі!

“Це буде гнівний пост.

Дуже гнівний.

Але важливий.

На цій війні я втратила брата. Він загинув 30 грудня 2022 року, на Сході країни, обороняючи Соледар…

Але тоді ми ще про це не знали…..зв’язок втратився, і протягом майже сорока днів ми шукали хоч якусь інформацію про його місце перебування, оскільки він вважався зниклим безвісти. Це були страшні дні…шалені гойдалки від крихкої надії до гіркого розпачу…

Брата поховали у лютому, в рідному Ніжині.

А ось де вчора мережею стало ширитись фото, фейкового ” героя” зі збором грошей на карту🤬.Як то кажуть знайдіть 10 відмінностей.

Примітивний фотошоп,- і активний збір в кишеню злодіям.

Звісно, що після скарги, публікацію з групи прибрали…але невідомо скільки щиросердних українців уже віддали можливо останні свої гроші на лікування ” героя”.

До чого це я ? Обов’язково перевіряйте інформацію, коли вирішите погратися в благочинність. Не соромтесь попросити додаткові довідки для підтвердження, бо може статися, що в той час, коли ви віддаєте гроші шахраям, вашої допомоги дійсно потребуватиме справжній герой.

Скріни: перший – це моя публікація з фото брата Кави Богдана від 4 січня 2023. Все решта – свіжа робота шахраїв. Будьте уважними….”.

У голові не вкладається… Як так можна?!

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь