UNICEF реалізує в Ніжині низку програм на підтримку дітей та молоді

 

 

 

 

Ніжинська міська рада продовжує співпрацю з Міжнародною організацією UNICEF. До речі, ми одна із семи громад Чернігівщини, що відібрана UNICEF для довготривалого комплексного співробітництва.

Тож у ході сьогоднішнього спілкування обговорили подальші напрямки співпраці у різних галузях, зокрема, у сфері водопостачання, санітарії та гігієни; медицини, освіти спорту, молодіжної політики та соціального захисту.

Так як у фокусі UNICEF – діти, тож першочергово зупинилися на реалізації молодіжних ініціатив. Детально обговорили проблемні питання і можливі шляхи їх реалізації. Наразі керівники профільних управлінь та відділів, а також медичних закладів міста, озвучили своє бачення, визначилися з першочерговими потребами та з контактними особами.

Наступний етап – фахівці організації здійснять оцінку потреб громади (із запропонованих) і відберуть ключові проєкти, які прямо чи опосередковано спрямовані на підтримку дітей і молоді, та згодом будуть реалізовані в громаді.

Важливо, що співпраця з UNICEF передбачає низку навчальних програм, спільних мікропроєктів та практичну допомогу у вигляді необхідного обладнання для закладів освіти, медицини та соціальних служб.

Ніжинська міська рада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь