Ніжинські боксери – знову на висоті

 

 

 

 

З 11 по 18 червня 2023 року в місті Черкаси відбувся Чемпіонат України з боксу серед юнаків 2009-2010 рр.н, який є відбірковим до Чемпіонату Європи!

Команда боксерів Ніжинської КДЮСШ тренерів Євгенія Саєнка та Сергія Панька у складі збірної Чернігівської області взяли участь у турнірі і змогли вибороти призові друге та трете місця!

Шакитко Богдан провів п‘ять чудових поєдинків і виборов срібло на найпрестижнішому старті країни, програвши лише в фіналі у конкурентному поєдинку! Опанасенко Сергій провів два гарних поєдинки, посів третє місце, не зважаючи на те, що він займається боксом всього 6 місяців!

Артем Андрійченко посів 5-те місце, провівши 2 бої, в першому переміг достроково, а в другому, за крок до медалі, не програний поєдинок з рахунком 2-1 поступився.

Лопата Олексій посів п’яте місце, провівши два крутих поєдинки і за крок до медалі у рівному двобої поступився. Призери чемпіонату потрапляють в збірну України з боксу!

Вітаємо переможців! Вітаємо тренерів!

Бажаємо нових звершень та досягнень!Дякуємо за підтримку відділу з питань фізичної культури і спорту м. Ніжин, Федерації боксу та кікбоксингу Ніжинщини. Дякую захисникам і захисницям за можливість брати участь в таких змаганнях🇺🇦🥊

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь