Рубежі Чернігівщини захищає хоробрий пес Дизель 

 

 

 

 

Наші захисники воюють зі своїми улюбленцями. Чотирилапі піднімають настрій і виконують надважливу роботу з контролю бойового стресу.

Знайомтеся, це – Дизель, який нині у складі однієї з військових бригад виконує бойові завдання на Чернігівщині.

Військові жартома іноді називають його Він Дизель. Пес Дизель теж полюбляє швидку їзду, має хуліганський норов й особливі таланти. Ще не світова зірка, але однозначно – улюбленець і зірка всього дивізіону.

«Я без нього нікуди! Ми з ним пройшли величезний шлях. Дизель буквально виріс у машині, став моїм справжнім напарником, із яким ми об’їздили все Закарпаття і не тільки. Йому в придорожніх кафе навіть їжу спеціально готували, коли знали, що ми їдемо. 

З початком повномасштабного вторгнення ми з ним волонтерили, доставляли на нашій машині волонтерську допомогу 72-й бригаді, за що його відзначили грамотою в бригаді. Потім разом пішли в ТрО. Дизель вправно ніс варту на блокпостах. А тепер служимо разом у нашій бригаді», – розповідає його хазяїн Віталій.

Дизель пройшов багато гарячих точок на Донецькому напрямку, серед них був і Бахмут. Нині героїчний пес обороняє Чернігівщину. Вже і «броніком» обзавівся, і шевроном, а головне – вірними побратимами.

Фото – 61-ша ОМСб

Челайн

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь