У чому фейк?

Днями на нашому сайті з’явилась стаття “Маршрут “Ніжин-Київ” вартістю в 35 тисяч гривень

У відповідь депутат міської ради Наталія Радченко назвала це фейком та написала: “Чув дзвін , та не знає де він !!!Прикро , що людей вводять в оману не перевіривши інформацію !!!”.

Незрозуміло, в чому фейк?.. Жодних звинувачень чи образ на адресу депутатки не було. Була стаття, в якій інформували громаду про розподіл бюджетних коштів. Гроші в сумі 35000 грн виділені на поїздку до Києва. Те, що зараз змінили пасажирів, ні на що не впливає.

Хоча з відео самої пані Радченко видно, що автобус вже поїхав, хоча гроші ще звісно перераховані не були. Теж пазл не складається: через добу від озвучення про виділення коштів депутатка написала, що їдуть інші. То в чому фейк, все таки неясно.

У нашій статті було написано, що депутатка – молодець, адже переймається спортивним життям, діти-спортсмени – молодці, бо своїми неабиякими спортивними досягненнями прославляють Ніжин.

То в чому проблема? Чим викликана така хвороблива реакція самої депутатки? Можливо, її просто використали власники ботоферм, щоб далі продовжувати стрім і втягнути в нього ще більше людей – нам це невідомо.

Від редакції ще раз хочемо пояснити, що ніяких фейків, у порівнянні з іншими місцевими ресурсами, ми не запускаємо. Якщо ракетомоделістів не повезуть до Києва за кошти міського бюджету, а повезуть (чи вже повезли інших спортсменів), то в будь-якому разі хочемо побажати і тим, і іншим перемог і нових здобутків!

Завжди раді їхнім успіхам та готові висвітлювати це на нашому сайті!

Всім миру й добра!

Р.S. Якщо раніше журналістам надавали офіційну інформацію стосовно міського бюджету, розподілу коштів і тд, то на сьогодні представників ЗМІ дедалі рідше запрошують на засідання депутатських комісій та інші заходи, на яких обговорюють фінансову складову життя громади. Проектів рішень, чи самих рішень нам більше не надають. То ж доводиться готувати матеріали з того, що було озвучено на сесії, чи засіданнях.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь