Відлетіла в небо душа воїна… На Ніжинщині попрощалися з Героєм

 

 

 

 

Сьогодні, 18 серпня 2023 року, попрощалися з нашим земляком, світлою і життєрадісною людиною, мужнім воїном і Захисником України – Станіславом Миколайовичем Бридковським.

Віддати останню шану загиблому прийшли – рідні, друзі, знайомі та небайдужі люди. З гірким смутком несли квіти з чорними та синьо-жовтими стрічками, у тихій молитві схиляли голови у знак пошани до світлої пам’яті Станіслава, у якого залишилася мати, дружина та малолітній син.

Станіслав Бридковський народився 9 листопада 1982 року. Дитинство та юність пройшли в місті Бахмачі. Після закінчення Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 здобув професію провідника в Білопільському професійному училищі.

Десять років пропрацював рятувальником у підрозділі ДСНС у Києві. Останнє місце роботи – вантажник у Форі.Був призваний на військову службу 20 квітня 2022 року. Служив кулеметником механізованого батальйону військової частини А7014.

Загинув 23 липня 2023 року від отриманих смертельних поранень внаслідок штурмових дій ворога поблизу села Невське Сватівського району Луганської області.

Стриманий у словах, але дуже мужній та щирий – саме таким в пам’яті рідних і близьких залишиться навічно Станіслав Бридковський.

Герої не вмирають.

Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть в пам’яті тих, хто їх любив…Схиляємо голови в пошані перед пам’яттю бійця.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя.Слава Україні!

Слава Українським Героям!

Бахмацька Міськрада

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь