До Львова приїдуть американські лицеві хірурги, які безоплатно лікуватимуть українців: як подати заявку

У листопаді до Львова прибудуть американські лицеві пластичні хірурги, які будуть проводити безкоштовні реконструктивні операції військовим та цивільним людям, які внаслідок війни отримали травми обличчя та шиї.

Це вже третя місія Face to Face в Україну, розповідає “УП. Життя” засновниця медичної платформи INgenius, яка бере участь в місії, Іванна Небов. 

Американські лікарі разом з українськими колегами відбиратимуть пацієнтів для проведення реконструктивних операцій на обличчі та шиї. 

Для пацієнтів, які пройдуть відбір для участі в місії, операція та перебування в клініці будуть безкоштовними. 

Фото: chanawit/Depositphotos

Щоб подати заявку на операцію в рамках місії можна звернутися на електронну пошту facetoface@ingeniusua.org або написати в Telegram чи Viber на номер +380(93)-781-4304.

До листа пацієнт має прикріпити копії виписок (за наявності), фотографії та знімки досліджень КТ, МРТ тощо. 

Після розгляду заявки вам надійде відповідь про результат – чи зможуть допомогти, а також деталі про місце та дату оперативного втручання.

За словами Іванки Небов, за дві попередні місії команда медиків прооперувала 50 пацієнтів з травматичними дефектами обличчя. 

Гуманітарна програма створена у співпраці з Американською академією пластичної та реконструктивної хірургії обличчя та організаціями Razom for Ukraine й INgenius. 

life.pravda.com.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь