Чергові фейки та провокації від ніжинської міської влади спростовано

 

 

 

 

Ніжинські провладні ресурси в Фейсбуці вкотре показали свою  нікчемність. Уже не вперше ми зустрічаємо фейкові публікації про депутата Сергія Охонька, та вчергове їх спростовуємо.  Після чергової маніпуляційної публікації ми поспілкувались із Сергієм Миколайовичем, щоб з перших вуст дізнатись про реальний стан речей та причини цькування його з боку ніжинської влади.

Пане Сергію, ніжинці, м’яко кажучи, здивовані тим, що ви останнім часом стали досить популярною особою на різних сумнівних ресурсах, які простими словами просто поливають вас брудом. 

– Так, є таке явище, але я не здивований. Відволікання уваги, маніпуляції та створення фейків – улюблений прийом усіх, хто не чистий на руку. Цими прийомами, як бачимо регулярно користується і наше міське керівництво. У Фейсбук створено сторінки та групи, які присвячені виключно моїй особі. Які тільки фейки не поширювали про мене, виставляючи то неплатником податків, то власником борделів та інше. Усі ці фейки були спростовані мною з документальним підтвердженням.

Так, згодні з вами. Усі ці провокації пишуться, як по методичці: податки, норми моралі, а тепер от чергова брехня, що ви ніби-то ухиляєтесь від армії – це все гострі суспільні теми, якими політтехнологи ніжинської міської влади намагаються маніпулювати. Хотілось би почути Ваш коментар щодо останньої публікації.

– Цього разу їхній хворобливий мозок перейшов усі межі – змонтували фейкову новину, яка ніби-то була опублікована на 1+1. Дякуючи ніжинським активістам фейк було розвіяно.

Завдяки ніжинським активістам та волонтерам стало відомо, що дзвінок був постановочний, «новина» на 1+1 – змонтоване кустарним способом відео, а псевдовласники груп (хоча не важко здогадатись, що власник у них всіх один), позиціонують себе, як військові, хоча насправді такими не є.

Як ви думаєте, в чому причина усіх цих фейків?

– Я думаю, всім вже зрозуміло, що таким чином ніжинська влада хоче усунути мене, як людину, яка відверто звинувачує їх в реальних злочинах та надає факти про їх безкарну бездіяльність. Жодне звинувачення в адресу наших керманичів (щодо розкрадання на комунальних підприємствах, відсутності на кінець другого року війни укриттів у школах та садочках, кримінальних справ, обшуків у посадових осіб  та виведення десятків мільйонів гривень ніжинських платників податків до фіктивних фірм Камʼянського) не було спростоване на офіційному рівні. Вони не здатні це зробити,  тому що я кожне своє слово підтверджую відповідними документами та фактами. А проти фактів у них нема аргументів.

Що ж, тепер все зрозуміло.  Однак,  було б цікаво почути ваш коментар щодо останньої публікації, розміщеної цими ботофермами.

– Всі хто був з перших днів повномасштабного вторгнення знають, що я робив і чим займався. Зараз продовжую займатися волонтерською діяльністю. Я публічна людина і ніколи ні від кого не ховався (і не ховаюсь за ботами та фейковими акаунтами), не намагався втікти з міста під час бойових дій, постійно був і є з ніжинською громадою.

Щодо навчання…Я все життя навчаюсь для того, щоб бути ефективним керівником в бізнесі та сфері місцевого самоврядування.

У 2020 році я закінчив Національну академію державного управління при Президентові України та одразу подав документи на аспірантуру.

Після перевівся до Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського, з відомих причин нестабільності, які відбувалися в академії.

Зараз навчаюсь на 4 курсі, готую дисертацію до захисту.

На зображенні може бути: корінець квитка та текст «таврйський нацональний унверситет IMEHI .вернадського перемоги, 10,м. 01135. e-mail: crimea. gmail.com од едрпоу 02070967 додаток 20 положения вi̇д 09.10.2023 року № 03/E-283 вi̇д довдка видана йськовозобов язаному охонько сергію миколайовичу 1978 року народження про що BİH 2022 році вступив таврийського нацонального унверситету İMeHİ вернадського зараз навчаеться денной форми навчання, строк закинчення закладу освти: 14.11.2024p. довдку виданодл подання Hdilll o. ректора OMBK. володимир ноженко»

У коментарях до цього фейкового відео деякі люди питають, чому ви тоді знаходитесь в Ніжині, адже люди бачать вас в місті. Кажуть, що якщо студент, то має бути на навчанні та відвідувати пари. Поясніть, чому так?

– Все дуже просто. Після 3-го курсу, як і в інших університетах, почалася наукова робота, працюю над дисертацією. Хто навчався, той знає, що така діяльність передбачає написання наукових статей, консультації з науковим керівником, професорами, викладачами, а також з іншими спеціалістами. Пар, як таких, на 3-4 курсі в аспірантурі немає. Люди, які розуміються на освітніх процесах, не задають таких питань. Тому і тут бачимо намагання маніпулювати думкою ніжинців

Мені вкрай огидно, що люди які розповсюджують подібну інформацію, зараз керують містом, а багато хто мовчки їх підтримує, стаючи мовчазними співувачасниками їх злодіянь. Ще більше мене обурює те, що вони дискредитують своєю діяльністю наших захисників. Сподіваюсь правоохоронні органи розберуться із цим неподобством.

А писарям з третього поверху виконкома пораджу: будьте сміливими і пишіть зі своїх реальних сторінок, а не з чужих фейкових акаунтів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь