У Лосинівці вшанували ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС (фото)

 

 

 

 

14 грудня в Україні традиційно відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – людей, які ціною свого життя і здоров’ям змогли здолати страшну трагедію ХХ століття.

На зображенні може бути: пам’ятник


Серед тих, які боролися з ядерним лихом було чимало наших земляків, які ризикуючи життям в ті пекельні дні з честю виконали свій обов’язок перед Батьківщиною.

На зображенні може бути: 4 людини та текст

З нагоди Дня вшанування Героїв-ліквідаторів Чорнобильської катастрофи відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку «Ліквідаторам Чорнобильської АЕС». Зі словами вдячності до ліквідаторів звернувся селищний голова Анатолій Стрілець:

«Шановні ліквідатори! Велика Вам подяка за відвагу та мужній вчинок. Зичу усім Вам міцного козацького здоров’я, тепла, добра, миру та скорішої Перемоги! » .

На зображенні може бути: 1 особа та текст

Присутні поклали квіти до пам’ятного знаку та хвилиною мовчання вшанували загиблих ліквідаторів.

На зображенні може бути: 9 людей
На зображенні може бути: 6 людей та сніжка


Ми не маємо права забувати про самопожертву ліквідаторів аварії на ЧАЕС, які пройшли через усі кола ядерного пекла. Багато з цих людей не дожили до теперішніх днів, віддавши своє життя задля збереження життя і здоров’я майбутніх поколінь.

На зображенні може бути: 6 людей

Своїх героїв треба знати, шанувати і пам’ятати. Час може лікувати від усього, але не від пам’яті. Пам’ять … Саме вона є рушієм еволюційного поступу в майбутнє й оберегом найвищих загальнолюдських цінностей.

На зображенні може бути: 5 людей

По завершенню мітингу ліквідатори зібрались у залі Лосинівського будинку культури та поспілкувались з керівництвом громади.

Виконавчий комітет Лосинівської селищної ради

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь