В Україні вітали російських вбивць з Різдвом. Фото

Різдво для полонених орків.

У країні десятий рік триває війна. Страшна, кривава. Майже два останні роки – повномасштабна. Летять ракети. Гинуть люди. Війна вкрала людські життя, зруйнувала долі, надії, майбутнє, осиротила родини. Кожен свідомий українець ненавидить росіян і всіма силами наближає нашу Перемогу. Разом з тим, в нашій країні трапляються речі, які просто не вкладаються в голові.

“До російських окупантів, які вторглися в Україну, щоб захоплювати міста та вбивати місцевих жителів, але потрапили в полон, теж прийшло Різдво”.

Про це пише OBOZ.UA. ” Кадри з однієї з колоній, де знаходяться російські військовополонені, опублікували у Telegram-каналі проєкту “Хочу жити” у неділю, 24 грудня. Цей проєкт покликаний допомогти військовим армії росії безпечно здатися в полон.

“Свято приходить до всіх, навіть до російських військовополонених. Ці люди могли зустрічати його вдома, у родинному колі, але їхня держава думає інакше і не поспішає їх повертати”, – сказано в повідомленні. На фото показано кілька сотень російських військових, для яких влаштували концерт. Їхній зовнішній вигляд – чистий, без слідів насильства, голодувань чи побиття”.

Тим часом українці, ми з вами, прості люди, дізнавшись про те, що окупантам влаштували свято, не можемо знайти цьому пояснення.

“Боже, ну це реально?, – запитує Кристина Михайловська. – Ці гниди прийшли на нашу землю, кожного дня від їх рук гинуть десятки /сотні захисників і цивільних, а їм свято? Як гидко від їх розгодованих пик, а ще від того, що вони в полоні можуть носити навіть годинники, коли наші видряпують позначки на стіні , щоб розуміти, скільки днів проходить. Так , ми – не вони . Є конвенції. Але… Але ж не свята влаштовувати ?

Хто хоче глянути першоджерело – на фото є позначка проєкту «Хочу жить». Відкрийте першоджерело і передивіться всі відео і фото. Там можна побачити і якутів і кого хочеш. Ще хтось мені пише, що інфа фейк – але якби то так і було. В минулому році теж їм подавали борщ, пампушки, святкову вечерю, але не було хоч цих концертів. Я за нормальне відношення, але я не за свята. Вони цього не варті, вони повертаються з полону і їдуть знову до нас”.

І нам страшно за свою країну. Це що взагалі: влаштувати свято ворогу, який прийшов нас вбивати? Розкрийте очі! Подивіться, як рашисти поводяться з нашими полоненими! Якими хлопці повертаються з російського полону! А в цих є доступ до спілкування (!), нормальна їжа, годинники, наша держава щомісячно виділяє на ворога 10 тис грн! Де тут хоч крапля справедливості?

Русню ніхто не б’є шокером! Не здирає живцем шкіру! Не гвалтує! Не дробить кістки!

Ми не занадто гуманні?!

А тим часом рідні полонених “Азовців” вийшли на акцію до головної ялинки України, щоби нагадати світові про незламних, які захищали Україну. Про це пише 5 канал. Для українських полонених теж Різдво минуло в полоні, але зовсім на інших умовах.


Учасники акції тримала плакати з надписами “Повернути “Азов”. Тільки уявіть, як матері полоненого українця дивитися на орків, які хотіли вбити її саму й її сина, а тепер цим вбивцям влаштовують концерт, вітають і грають перед росіянами на скрипці?!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь