Воїн-Герой повернувся на щиті…

🇺🇦🕯Бобровиччина в жалобі…

Отримали сумну звістку – захищаючи Україну, загинув воїн-Герой, старший сержант Дмитро Миколайович Дубок.

Дубок Дмитро Миколайович народився в с. Щаснівка Бобровицького району Чернігівської області. Освіту здобував у середній загальноосвітній школі в м. Бобровиця, потім вступив до «Бобровицького фахового коледжу ім. О.Майнової НУБіП України», де отримав основну цивільну спеціальність «Агроном».

З жовтня 1999 року по травень 2001 року проходив строкову службу на посаді начальника короткохвильової радіостанції невеликої потужності та розвідника. Отримав військове звання сержанта.

Після строкової служби працював на підприємствах народного господарства Чернігівської області на різних посадах.

З початком проведення антитерористичної операції (АТО) на сході України, брав безпосередню участь у захисті Батьківщини з 19.05.2014 року по січень 2016 року. Дмитро Миколайович мав статус Учасника бойових дій.

Після звільнення, до повномасштабного вторгнення російських військ в Україну, працював в охоронних підприємствах на різних посадах.

З початком повномасштабного вторгнення з 24.02.2022 року за покликом серця, як доброволець, прибув до першого відділу Ніжинського РТЦК, звідки був направлений на захист Батьківщини до військового з’єднання у складі Десантно-штурмових військ Збройних сил України.

Нищив російських окупантів на посаді командира аеромобільного батальйону. Отримав звання старшого сержанта.

Старший сержант Дубок Дмитро Миколайович загинув 18 січня 2024 року на Донеччині під час виконання бойового завдання за призначенням в ході ведення бойових дій.

Воїн-Герой до останнього подиху був вірний Військовій присязі в боротьбі за незалежність та свободу України.

Висловлюємо щирі слова співчуття рідним та близьким загиблого воїна.

Герої не вмирають! Вони житимуть вічно…

За матеріалами Бобровицька територіальна громада

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь